CME lanserar Water Futures eftersom vatten

Teeka Tiwari: Vad är hans prisförutsägelser för Bitcoin?

Vad uppskattar investerare och tidigare hedgefondförvaltare Teeka Tiwari för framtiden för Bitcoins pris? I detta utforskar vi.

Teeka Tiwari, känd finansanalytiker, Palm Beach Letter-redaktör och New World Money-författare, har blivit ett namn i kryptovalutaindustrin. Med hausseartade Bitcoin-förutsägelser och påstådda miljoner gjorda av kryptovalutainvesteringar har han ett rykte för sin åsikt och råd på marknaden.
Tiwaris uppstigning till berömmelse uppstod 2015 när han noggrant förutspådde Bitcoinens boom och uppmanade investerare att överväga att lägga Bitcoin Loophole till kryptovaluta i sina portföljer. Med erfarenhet av hedgefondförvaltning har Tiwari en mängd insikter i sparande, investeringar och portföljer som är utformade för att bekämpa fallande ekonomier. Eftersom Bitcoin nyligen har blomstrat, visar sig Tiwaris insikter vara fördelaktiga på nytt för marknaden.

Eftersom världen har drabbats av den globala pandemin har Bitcoin fått hälsa i både adoption över hela världen och värdet. Med institutionella investeringar som växte starkare än någonsin tidigare, den amerikanska dollarn sjönk och en ökning av reglerna, verkar kryptoindustrin vara på väg mot en stark tjurkörning – en som Teeka Tiwari har förutsagt.

Teeka Tiwari Bitcoin förutsägelser

I ett samtal nyligen med Chris Lowe från Legacy Research Group berättade Tiwari att han förutspår att Bitcoin kommer att nå $ 60 000 USD eller $ 70 000 USD „mycket snabbare än de flesta inser.“ Utan att sätta några tidsramar för tokens ökning, erbjöd han att industrin kommer att nå flera biljoner dollar-tak, liknande de högtvinnande aktierna:

„Du kommer att se kryptovalutor med marknadstak på flera miljarder dollar – som hur du nu ser aktier som Amazon och Apple med marknadstak på flera miljarder dollar.“

Han tillade att han tror att det nuvarande rallyt bara är början på prisuppgången: Vi befinner oss kanske i andra hälften av bara den första inningen på denna tjurmarknad. Du kommer att se bitcoin nå $ 60.000 eller $ 70.000. “
Faktorer som kan få Bitcoin att öka

Institutionella investerare ökar

Institutioner som Grayscale Investment och Square lägger till stora mängder Bitcoin till sina tillgångar under förvaltning (AUM). När mer Bitcoin köps av institutioner ökar efterfrågan på Bitcoin vilket minskar mängden tillgänglig kryptovaluta. Med det begränsade utbudet av Bitcoin skickar efterfrågan slutligen priset uppåt.
Den amerikanska dollarn är instabil och Bitcoin är en tydlig häck

Med den globala ekonomin som kämpar för att återfå styrkan kämpar fiatvalutorna. I synnerhet den amerikanska dollarn har haft svårt som ett resultat av den globala pandemin med trasiga försörjningskedjor och små och medelstora företag som kämpar för att öka ekonomin från nationella lockdown. För att bekämpa det fallande värdet på den amerikanska dollarn har investerare samlat sina medel i säkringstillgångar. Guld och Bitcoin har sett nya investerare som ett resultat, vilket stärker priset på kryptovaluta- och råvarumarknaden totalt sett.

FOMO driver marknaden uppåt

Det ökande priset på Bitcoin har lockat ett antal nya investerare (institutionella, detaljhandels- och storskaliga valar) till marknaden som ett resultat av rädslan att missa (FOMO) på potentiella vinster. När nya investerare strömmar in ökar priset, vilket orsakar en cykel av ökande värde.