Cameron Winklevoss siitä, miksi Bitcoin ja Ethereum ovat orgaanisia rahamuotoja

Vaikka Bitcoin , Ether ja muut digitaaliset hyödykkeet tunnetaan salausvaluutan muodoina, monet kentällä ja sen ulkopuolella ovat eri mieltä „valuutta“ -osasta. Jotkut kutsuvat näitä digitaalisia hyödykkeitä „arvon varastoksi“ ja toiset vain kutsuvat niitä arvottomiksi keinotteluajoneuvoiksi.

Koko historiansa ajan Bitcoin on taistellut tunnustettavaksi luotettavaksi. Ja taistelu on ollut useammalla kuin yhdellä rintamalla

Bitcoinin ja muiden lohkoketjuprotokollien on jatkuvasti kohdattava kysymyksiä siitä, onko tekniikka järkevää ja turvallista, ennen kuin edes astutaan jalkaasi kehään selvittääkseen, onko se valuutta vai ei.

Mutta monet kryptovaluutta-harrastajat ja blockchain-asiantuntijat pitävät Bitcoin Code jatkuvasti täydellistä suorituskykyä yli vuosikymmenen ajan todisteena siitä, että se voi toimia tarkoitetulla tavalla täysin hajautettuna rahoitusvälineenä.

Cameron Winklevoss, merkittävä Bitcoin-miljardööri ja Gemini-kryptovaluutanvaihdon perustaja sanoo, että BTC: n ja ETH: n lisäksi ovat uusia valuutan muotoja, mutta ne ovat erinomaisia ​​esimerkkejä orgaanisesta teknologisesta ja taloudellisesta kasvusta.

„#Bitcoin ja Ether ovat syntyvää rahaa. Heitä ei ole pakotettu kenellekään, heidän adoptointinsa on rauhallista ja orgaanista. Fiat-raha on väkivaltaista rahaa, sen käyttöönotto vaatii aina voimaa. “

Maissa, jotka ovat viime aikoina kärsineet talouskatastrofeista ja valuutan romahduksista, kuten Turkissa, Libanonissa ja Venezuelassa, kansalaiset ovat kääntyneet Bitcoinin puoleen aivan kuten Cameron Winklevoss selitti. Pakotettu käyttämään arvon tai valuutan umpikujaa, näiden maiden yleisö lopulta halusi kääntyä BTC: n puoleen turvasatamana.

Yhteiskunnallinen muutos, jossa Bitcoinia käytetään yleisenä vaihtovälineenä, voi olla vielä vuosien päässä. Mutta instituutiot ja sääntelyviranomaiset ovat alkaneet pehmentää kantaansa digitaalisen omaisuuden käyttöön ja leviämiseen. Heinäkuussa tapaus Yhdysvallat vastaan ​​Harmon sai liittovaltion tuomioistuimet tekemään tärkeän lausunnon rahasta. Ylätuomari Beryl A. Howell totesi, että rahalla tarkoitetaan yleensä vaihtovälinettä, maksutapaa tai arvon säilyttämistä. Bitcoin on näitä asioita. „

Silti joka päivä näemme yhä useamman yrityksen kääntyvän Bitcoiniin ja muihin blockchain-ratkaisuihin

Jopa Visa-kaltaiset megamaksujen käsittelyyritykset ovat yhä kiinnostuneempia tarjoamaan kryptovaluutta-palveluja asiakkaille .

Kun sekä julkinen että perinteinen tekninen sektori itse tietävät paremmin mitä blockchain voi tehdä, kehitystyö lisääntyy räjähdysmäisesti. Ja kun kryptovaluuttojen käyttö on entistä mukavampaa, näemme sen käytön tasaisen lisääntymisen jokapäiväisessä elämässä, mikä vahvistaa Winklevoss-ilmoitusta salauksesta, joka on rahaa.